My Lifestyle Solution. Jouw startpunt voor een optimale gezondheid.

Gezondheid heeft voor iedereen een andere betekenis.

Wat gezondheid is kan voor iedereen een andere betekenis hebben: niet ziek zijn, lekker in je vel zitten, vitaal zijn? Factoren die allemaal belangrijk zijn maar niet algemeen geldend. Iedereen is immers uniek, ieder lichaam reageert anders en de omstandigheden verschillen van persoon tot persoon. Mijn werkwijze is niet meteen te zeggen wat je moet doen (advies) maar allereerst te onderzoeken waarom (testen).

Wil jij ook weten hoe je

–  jouw gezondheid kunt optimaliseren?

–  meer energie krijgt?

–  betere sportresultaten krijgt en sneller herstel?

–  jouw lichaamsgewicht onder controle kunt krijgen?

– wat het beste voedingspatroon voor jou is?

Kortom: ben je ook nieuwsgierig? Maak dan eens een afspraak.

“Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning.” - Albert Einstein -

Deze uitspraak is de basis van mijn manier van leven. Nieuwsgierigheid kennen we al vanaf onze kindertijd: wie is die meneer, wat doet die mevrouw, waarom schijnt de zon? Belangrijke vragen waarop je antwoorden krijgt en naarmate je ouder wordt, krijg je meer kennis. Maar ik weet nooit genoeg! Ik blijf nieuwsgierig!

Mijn naam is Christine Kragtwijk-Peelen en ik ben vanaf 2007 werkzaam als orthomoleculair therapeut en voedingscoach. In mijn werk ga ik uit van de nieuwste inzichten van de voedingswetenschap, de nutrigenomica: de mogelijkheden die je hebt om de beste versie van jezelf te worden.

Neem vrijblijvend contact op. Ik help je graag verder.